Prisijungti
Ieškoti
Būsiu su tavim Būsiu su tavim
N-7  

Būsiu su tavim

Rež. Virginija Vareikytė, Maximilien Dejoie

> Žiūrėti filmą 73 min. Filmas skirtas tik asmeninei peržiūrai.
Būsiu su tavim Būsiu su tavim
N-7  
Filmo subtitrai  :  anglų, SKN
Originalo kalba:  Lietuvių Subtitrai:  SKN, LT, EN
Įvertinimas:
***  
Prisijunkite ir balsuokite!
Dalintis per:



Filmo aprašymas:

Dvi moterys, psichologė ir policijos pareigūnė, imasi sudėtingos misijos – gimtajame miestelyje sumažinti rekordinį savižudybių skaičių. Valija ir Gintarė keliauja nuo durų iki durų, gelbėdamos vienišiausius savo bendruomenės narius jautrumu ir empatija. Kasdien jausdamos baimę prarasti dar vieną gyvybę, moterys užmezga stiprų tarpusavio ryšį, iš nelaimės gniaužtų ištrauksiantį ne vieną žmogų. Drauge joms pavyksta numalšinti krizę ir atrasti, kad savižudybių prevencija gali būti veiksminga. Jautriai gvildenant sudėtingas temas, dokumentiniame filme „Būsiu su tavim“ įkvėpimo semiamasi iš tikrovės, visai šalia mūsų aptinkamos daug dažniau, nei galėtume pagalvoti.

Two women, a psychologist and a police officer, engage into a challenging mission - to reduce the record suicide numbers in their bucolic hometown. Valija and Gintare provide door to door empathy and compassion, healing the loneliest members in their community. At the peak of fear to loose another life, the women form a resourceful friendship. Together they succeed to minimise the crisis and prove that suicide prevention can be effective. Sensitive in it’s approach, “I’ll Stand by You” conveys inspiration from a reality that is much more common than it seems.

Virginijos Vareikytės filmografija:

2020 m. – Būsiu su tavim (I’ll Stand By You)
2015 m. – Kai mes kalbame apie KGB (When We Talk About KGB)

Maximilien Dejoie filmografija:

2020 m. – Būsiu su tavim (I’ll Stand By You)
2015 m. – Kai mes kalbame apie KGB (When We Talk About KGB)
2011 m. – 60 sekundžių vienatvės nuliniais metais (60 Seconds of Solitude in Year Zero)

Daugiau Mažiau
I'll Stand by You
Lietuva
Dokumentinis
Dokumentika
2021
01 val. 13 min.
Maximilien Dejoie
Virginija Vareikytė
Francesca Scalisi
Lukas Trimonis
Nepatogus kinas, VšĮ

Parsisiųskite

Parsisiųskite "KINO FONDAS" mobiliąją programėlę iOS ir Android operacinės sistemos įrenginiams (telefonams, planšetėms).

"KINO FONDO" mobilioji programėlė koreguojama, todėl filmai šiuo metu joje neatnaujinami ir yra matomi tik nemokami filmai. 

Parsisiųskite:

App store App store

Projekto vykdytojas

Projekto partneris

Projekto rėmėjas

Projekto rėmėjas


2014-2021 © AVAKA

Atsiprašome, šiuo metu kūrinio prieiga Jums yra negalima dėl prodiuserio pasirinkto geografinio apribojimo.
Ši funkcija galima tik prisijungus.
x Prašome patvirtinti jog tikrai norite įsigyti bilietą filmui "..." ir iš Jūsų piniginės bus nuskaityta ... € suma.